Ekm

"İstiklalden İstikbale" projesi  kapsamında öğrencilerimiz ile birlikte Bayrak törenimize katılmak üzere Üsküdar Kaymakamımız Sayın Murat Sefa DEMİRYÜREK, Belediye başkanımız Sayın Hilmi TÜRKMEN ve ilçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Sinan Aydın okulumuza ziyarette bulundular.

Ekm

Okulumuzun hamarat Ana sınıfı minikleri kendi bahçelerini düzenliyor.

Ekm

Okulumuz 8.Sınıf öğrencisi Ahmet Salih KODALAK hafızlık eğitimini tamamlayarak hafızlar kervanına katılmıştır. Öğrencilerimizi ailesini ve emeği geçen hocalarını tebrik ederiz.

Ekm

13-17 Ekim İmam Hatipliler Haftası nedeni ile okulumuz konferans salonunda öğrencilerimiz tarafından hazırlanan program ilgi ile izlendi.

Eyl

Yeni okul kütüphanemiz hizmete açıldı. Emek ve katkılarından ötürü Okul Aile Birliği başkanımız Sinan Arabacı beye, Paşaoğlu Örme Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Paşaoğlu beye ve Mimar Hakan Çelik beye teşekkür ederiz...