Mrt

Ana Sınıfı miniklerimizden Dünya Su gününde "Kaynaklarımızı koruyalım İsraf etmeyelim" farkındalık etkinliği

Mrt

Kariyer günleri ve ilham veren hikayeler projesi kapsamında okulumuzun bugünkü misafiri Av. Ahmet Said Öner'di. Bunu nasip okursa hafta planlamak istiyoruz. Hafta ya mimarlık alanında Hakan Çelik bey misafirimiz olacaktır.

Mrt

Pi günü etkinliğinden kareler.8ler 5lere pi nin tarihini anlatıp ardından ufak bir yarışma yaptık.Bilenlere yine 8lerin yaptığı ikramliklardan verdik.Resfebe çalışmalarini sergilediler.Kitao ayraçları yapti ogrencilerimiz.Emek verenlere teşekkür ederim.

Mrt

Öğrencilerimize değişik bir ortam sunmak amacı ile gezi kulübümüz tarafından her ay gerçekleştirilen gezilerimizden biri olan Kidzania gezisi.

Mrt

Okulumuz Lise Kudüs Okumaları Öğrenci Topluluğu tarafından organize edilen etkinlik kapsamında siyonist yahudilerin Filistini işgallerini konu alan The Saturday Hunter (Cumartesi Avcıları) filmi izlendi.

Şbt

Okulumuz " Gençlerle Başbaşa Okuyorum" projesi kapsamında Mart Ayı konuğumuz Eğitimci Yazar Enes Akça

Ock

"Okur Kitaplığı" yayınlarından Kütüphanemize kitap bağışı... "Okur Kitaplığı yayınları okulumuz kütüphanesine toplam 167 adet kitap bağışında bulundu. Bu vesile ile okur kitaplığına ve yayın evi sahibi Ünsan Bey'e bu güzel armağanlarından ötürü şükranlarımızı sunuyoruz.

Ara

Afet Hazırlık Eğitimleri kapsamında ilk deprem tatbikatı okulumuz Sivil Savunma Kulübü danışman öğretmenlerimiz hberliğinde gerçekleştirildi.

Ara

Ensar Vakfı Üsküdar Şubesi "Genç Gelişim Projesi" kapsamında öğrencilerimiz ile birlikte Ord. Prof. Dr. Ali Fuat Başgiil'in Gençlerle Başbaşa isimli eseri üzerinde sohbet edip fikir teaisinde bulunduk.

Ara

Koridorlarımız ve uygun mekanlarımızda  Ayet Hadis ve Kültür ve medeniyetimze mal olmuş isimlerin sözlerinden örnekler sergiliyoruz. Ayrıca Anasınıfımızın duvarlarına Milli Kültürümüzün ve edebiyatımızın örnek şahsiyetlerinin (Karagöz Hacivat Keloğlan vs) resimleriyle donatıyoruz...

Ara

Okulumuz ADEVİYYE grubunun organixe ettiği Ensar Vakfı işbirliği ile her hafta Adab-ı  Muaşeret dersimiz lise ve ortaokul öğrencilerimiz ile devam etmektedir.

Kas

Öğrencilerimiz 2.Ümraniye Kitap Fuarında kitapla buluştu.

Kas

Okulumuzun çok kıymetli öğretmenleri okulumuz sizinle güzel iyiki varsınız... Öğretmenler gününüz kutlu olsun. ⚘⚘⚘

Kas

Okulumuz Ana Sınıfı miniklerimizle Hayvanat Bahçesi Gezisi Yapıldı.

Kas

Okulumuzun Adeviye grubunun mutat haftalık öğle namazı öncesi hasbil buluşmaları ve Adab-ı Muaşeret dersleri katılımın artarak devam etmesiyle bereketli geçiyor. Katkı sağlayan hoca ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.