Mrt

Nisan 2. Ara Tatil 5-9 Nisan 2024 "Soru Çözüm Kampı veya Motivasyon Kampı" gerçekleştirilecektir.

Mrt

Türk milletinin tarihine eşsiz bir kahramanlık destanı olarak geçen 18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümünü kutluyor , Başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Çanakkale’yi geçilmez kılan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, şükran ve saygıyla anıyoruz. Okulumuzda gerçekleşen tören için de öğretmen ve öğrencilerimize çalışmaları için teşekkür ediyoruz

Mrt

Belirli gün ve haftalar  kapsamında 08 Mart-14 Mart 2024 tarihleri arasında yer alan  "Bilim ve Teknoloji Haftası" etkinliği gerçekleşti. Okulumuz öğretmenlerinden Aden Nur Karataş, Ahmet Berkay Yavuz ve Arzu Çeken Duman öncülüğünde " Bilim ve Teknoloji Haftası" konulu pano hazırlandı ve öğrencilerle farkındalık oluşturması amacıyla Tübitak’ın  “2023’ün en onemli 10 bilimsel çalışması”  adlı videosu izlendi.

Mrt

Rehber öğretmenimiz Sümeyra GÖKÇE eşliğinde okulumuz 9, 10 ve 11. Sınıf öğrencileri ile birlikte 29 Mayıs Üniversitesini ziyaret ettik.

Mrt

Okulumuz öğretmenleri Fatih MÜLDÜR ve Arzu ÇEKEN DUMAN, öğrencilerimize satranç kursu açtılar. İş bankasının göndermiş olduğu mıknatıslı satranç tahtası ve kolay-zor oyunların hamlelerinin olduğu kitaplar yolladılar. İşbankası ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz..

Mrt

Her sene 14 Martta kutlanan pi günü için öğrencilerimiz tasarımlarını sergilediler ve ödüllendirildiler. Katkıda bulunan matematik öğretmenlerimiz Sena Ayşe AYTEKİN, Sultan TEKİN ve öğrencilerimize teşekkür ederiz

Mrt

2023 - 2024 eğitim öğretim yılı kapsamında 12. sınıf öğrecileriyle 29 Mayıs Üniversitesi'ne gezi düzenledik.

Şbt

Öncü Spor Kulubu

Okulumuzdaydı!

Öncü spor ekibi Ali Fuat Basgil Kız Anadolu İmam Hatip Lisemizde spor etkinliklerine devam etti. Öğrencilerimizle;

-OKÇULUK

-MATRAK

-HALAT ÇEKME

-BADMİNTON

-AYAK TENİSİ

-SLALOM KOORDİNASYON

-SEK SEK

Branşlarında spor dolu ve eğlenceli bir gün geçirdiler. Spor kulübü Ekip Lideri Berat TALAY, okul müdürümüz Sebahattin BELEK’e hediyelerini takdim etti.

Şbt

2023-2024 Egitim öğretim yılında okulumuz öğrencisi Eymen İsa Koçak okul sporları judo branşında İstanbul il birincisi olmuştur. Kendisini ve antrenörünü tebrik eder bölge maçında başarılar dileriz…

Haz

2023-2024 Eğitim Öğretim yılında YKS'ye yönelik olarak yapacağımız çalışmalar ekte verilen görselde yer almaktadır.